Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2022. Július 01. 06:00, péntek | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

Halálos üzemi baleset történt Kincsesbányán

Halálos üzemi baleset történt Kincsesbányán

Halálos üzemi baleset történt csütörtök délelőtt a Fejér megyei Kincsesbányán:

a Vaskapu utcában lévő szennyvízátemelő-telepen egy fehérvárcsurgói lakos munkavégzés közben a szennyvízaknába esett és a helyszínen életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Azt írták, a katasztrófavédelem munkatársai a férfit kiszabadították az aknából, de a mentőszolgálat munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A helyszínen tartózkodott az elhunyt két kollégája is, akiket a mentők kórházba vittek - áll a közleményben, amelyben arra nem tértek ki, hogy a másik két munkás miért szorul orvosi ellátásra.

Az ügyben a rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 08:12, szerda | Belföld

Profession.hu: a magyar munkavállalók elsősorban a bér alapján választanak munkahelyet

A munkavállóknak globálisan állásuk hosszú távú biztonsága a legfontosabb szempont egy állás kiválasztásánál, Magyarországon viszont a bérezés áll az első helyen

2024. Július 24. 08:05, szerda | Belföld

Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe

Magyarország véglegesítette megállapodását az amerikai Axiom Space-szel, miszerint a második magyar űrhajóst a vállalat soron következő Ax-4-es missziójával bocsájtják fel a világűrbe

2024. Július 24. 08:03, szerda | Belföld

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.

2024. Július 24. 08:00, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a beruházásösztönzési stratégia fókuszában most a délnyugat-magyarországi térség áll

A kormány beruházásösztönzési stratégiájának fókuszában most a délnyugat-magyarországi térség áll, a cél elősegíteni a régióbeli vármegyék iparának gyors fejlődését