Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Szeptember 11. 15:27, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Halálos traktorbaleset Szilaspogony határában

Halálos traktorbaleset Szilaspogony határában

A traktorjával felborult férfi a kórházban elhunyt.

2012. szeptember 11-én 9 óra 45 perc körüli időben Szilaspogony külterületén az erdőben végzett tisztítási munkálatok során egy 31 éves zabari férfi az általa vezetett mezőgazdasági vontatóval (traktorral) hátramenetben közlekedett egy földúton. E közben az útról letért és az út mellett lévő lejtőn hátrafelé megindult, melynek során a jármű többször hossztengelye körül átfordult, a férfi a járműből kiesett. A baleset következtében a 31 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően elhunyt.
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Július 17. 08:15, szerda | Helyi

Tetőzik a hőség!!!

Egy legyengült hidegfront érhet el minket, emiatt egy árnyalattal mérséklődhet a forróság, de még 30 és 39 fok között alakulnak a maximumok.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.