Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Augusztus 19. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Hajrában az iskolafelújítás Rétságon

Hajrában az iskolafelújítás Rétságon

Befejeződik tanévkezdésre az általános iskola külső felújítása Rétságon.

Az épületen belül pár évvel ezelőtt már végeztek felújításokat, a belső terek összenyitásával új funkciókat is kapott a tanintézmény, és megtörtént az épület akadálymentesítése is. A felújítás második ütemében most külsőleg is megújult a rétsági iskola, ráadásul a hőszigetelés jelentős energia megtakarítást eredményez. Utolsó fázisként az oktatási intézmény kerítését építik meg. Emellett az alsó tagozat játszóteret kap, átalakítják a bejáratot, parkosítanak, utcabútorokat helyeznek el, fákat ültetnek, és több parkolóhelyet is kialakítanak. Az iskola felújítása több mint negyvennégy millió forintba került, a beruházáshoz közel harminckilenc millió forint támogatást nyert az önkormányzat.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: Rétság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.