Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. December 10. 08:12, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hajdú nem tette zsebre, amit kapott!

Hajdú nem tette zsebre, amit kapott!

Markos kiosztotta őt is, meg Nádast is.

Óriási balhét rendezett Markos György és Nádas György a Frizbi felvételén. A két humorista hosszú ideje nem találkozott egymással, épp ezért Hajdú Péter úgy gondolta, ideje összehozni a népszerű duót. Ez azonban csak ötletnek volt jó. Előbb Hajdú itta meg a levét a beszélgetésnek, később pedig a színfalak mögött tettlegességig fajult a vita.

Már rögtön a beszélgetés elején, a műsorvezető első kérdése után dühös lett Markos György. Péter azt próbálta megtudni, miért tűnt el a nyilvánosság elől és egyedül él-e a humorista. Felpaprikázott hangulatban folytatódott az interjú, mire Hajdú bejelentette, van ám, egy meglepetése is számára: Nádas György érkezik. Ekkor azonban elszabadult a pokol.

– Ne haragudj Péter, arról volt szó, hogy egyedül hívsz be! Miért nem mondtad meg? Ez nem fair dolog – kezdte Markos, és a székéből is fölállt. Nádas próbálta csitítani, de ettől még rosszabb lett a helyzet.

– Te mi vagy itt, főrendező? Ne kontrázzál, mindjárt hozok egy hegedűt! Nem kell a duma! Ez mesterséges összehozás, ebből nem jön ki semmi! Tényleg fölmegy a pumpám. Te keresed magadnak a bajt, Péter! Ebben te élvezkedsz, hogy embereket szar helyzetbe hozol! Gusztustalan, amit csináltál, öreg! – folytatta már Hajdút is kiosztva, emelt hangon Markos György, de ezt már Nádas sem hagyta szó nélkül. Szerinte csupán szakmai féltékenység van egykori kollégájában, mindig ilyen volt, és ő is csak 10 évig bírta ezt.

– Amikor elkésett vagy berúgott, akkor csináltam hasonlót – utalt Nádasra a humorista, amit természetesen nem hagyott annyiban Gyuri.

– Te meg olyan büdös vagy, hogy nem igaz! Nem lehet kibírni melletted. Hogy van felöltözve ez az ember? Nincs már helye a képernyőn – védte meg magát Nádas.

Hajdú eközben végig próbálta szóra bírni a párost, azt kérdezgette tőlük, hogy miért nem felhőtlen a viszonyuk?

Ezt hallva ugrott fel székéből Markos, majd vízzel leöntötte a műsorvezetőt, és kiviharzott a stúdióból. Érdekes módon, nem sokkal később Nádas is pipa lett Hajdú kérdéseit hallva, és rövid idő múlva ő is távozott. Csakhogy mindkettejük mikroportja bekapcsolva maradt, és a jelenlévő közönség is jól hallotta –, miután Hajdú Péter próbálta menteni a menthetetlent és utánuk rohant – hogy kint még egymásnak is esett a két Gyuri.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.