Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2020. Június 11. 08:36, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Gyorshajtók Nógrád megyében

Gyorshajtók Nógrád megyében

A 21-es és a 2-es számú főúton rögzítették a sebességtúllépést és a szabályszegést a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai tartottak közlekedésrendészeti ellenőrzést a napokban Nógrád megyében. A rendőrök a szabálysértéseket minden esetben civil gépjárműből, fedélzeti kamerával rögzítették. A szabálytalanságok között nem csak a gyorshajtás, hanem a kanyarodó sáv, valamint a záróvonal átlépésével való előzés is szerepel.

Egy személygépjármű vezetője 60 km/h helyett 106 km/h-val, míg egy másik jármű sofőrje 90 km/h helyett 113 km/h-val közlekedett a 21-es és a 2-es számú főúton. A két sofőrre pénzbírságot szabtak ki a rendőrök.

Az ellenőrzések célja a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése. Az állampolgárok a jövőben is számíthatnak hasonló akcióra a megye területén.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.

2024. Május 21. 08:45, kedd | Helyi

Először bocsátottak fel 5G-műholdakat Oroszországban.

Három, alacsony pályán keringő kommunikációs műholdat indított el az orosz Brjuro 1440 cég, Oroszországban ezek az orbitális eszközök használnak először 5G-kapcsolatot - közölte az orosz digitalizációs minisztérium hétfőn a Telegram

2024. Május 21. 08:35, kedd | Helyi

A Li Auto kínai elektromosjármű-gyártó negyedéves bevétele nőtt, profitja csökkent.

A Li Auto Inc. kínai elektromosautó-gyártó bevétele 36,4 százalékkal nőtt, adózott eredménye ugyanakkor 36,7 százalékkal esett a március végével záródott ide első negyedévben.

2024. Május 21. 08:00, kedd | Helyi

Májusi idő elszórt záporokkal.

Kezdetben csak elszórtan alakulhat ki eső, zápor, zivatar, majd délután dél felől egy kiterjedt zivatarrendszer éri el a Dunántúlt, mely a délutáni és az esti órákban egyre többfelé fog zivatarokat okozni.