Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2014. Augusztus 04. 14:32, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Gyermeket vár Katrine Lunde

Gyermeket vár Katrine Lunde

Gyermeket vár Katrine Lunde, a Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnok Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég kapusa, aki mostantól sem klubjában, sem hazája válogatottjában nem lép pályára.

"Katrine Lunde a hétvégi mérkőzést követően tájékoztatta a csapatot állapotáról - idézte a klub hétfői közleménye Kelecsényi Ernőt, a Győri Audi ETO KC elnökét, aki hozzátette: - Természetesen mindannyian nagyon örültünk, és jó egészséget kívánunk neki és születendő gyermekének!"
Az egyesület vezetője hangsúlyozta, szülése után természetesen visszavárják a kapust, a helyére pedig igyekeznek "a csapat számára a legjobb opciót megtalálni".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 17:55, szerda | Bulvár

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte