Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2011. Augusztus 17. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyerekei előtt enyeleg a Pop Nagyasszonya

Gyerekei előtt enyeleg a Pop Nagyasszonya

Madonna egy percig sem titkolja, hogy mekkora a szerelem huszonéves lovagjával. Még akkor sem, ha éppen a csemetéit viszi játszótérre.

Ötvenkettedik életévének utolsó napját egy kis családi kirándulással ütötte el Madonna. Ám, akik nem felkészültek a napi bulvár eseményekből, alaposan meglepődhettek a híres família látványától. A Pop Nagyasszonya ugyanis egyszer csak magához húzta legnagyobb fiát, és heves csókcsatába kezdett vele, míg a kisebbek a homokban játszottak. Persze Madge nem követett el semmi törvénybe ütközőt, csak legutóbbi lovagja, Brahim Zaibat még mindig inkább tűnik a gyerekének, mintsem a következő férjjelöltjének. Bár a jelek szerint igencsak jól megvannak, mióta egyhónapos különválásukat követően kibékültek. Annak ellenére, hogy a huszonnégy éves francia táncos családja nem támogatja túlságosan a románcot. Hiszen Madonna nemcsak több mint kétszer annyi idős, mint ő, de még a vallási nézetei sem elfogadottak a muzulmán Zaibat-család szemében. De ha egyszer dúl a lóvé, vagyis a love, akkor nincs akadály.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 18. 04:38, kedd | Bulvár

Napóleon - Waterloo

209 éve, ezen a napon, 1815. 06. 18-án szenvedett vereséget Napóleon, Waterloo-nál.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.