Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2012. Március 25. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Tíz héttel a szülés után Beyoncén nyoma sincs azoknak a plusz kilóknak, amelyek állítása szerint a terhessége alatt szedett fel. Sokak szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem is ő hozta világra a lányát.

Ismét felerősödtek a pletykák, hogy Beyoncé nem volt terhes, hanem béranya szülte meg a lányát, Blue Ivy Cartert. Az énekesnőről már várandóssága alatt is azt állították egyesek, hogy műhasat hord, és ezt videofelvételekkel is próbálták igazolni, most pedig azért került elő újra a téma, mert napvilágot látott néhány fotó róla, amiken nyoma sincs annak, hogy tíz hete még terhes volt.

A képek akkor készültek, amikor Beyoncé vacsorázni ment a New York-i Greenwich Hotelbe Michelle Obamával. A sztár a felvételeken egy térd alá érő, testhez simuló ruhát visel, és minden porcikája ugyanolyan formás, mint azelőtt, hogy állítólag terhes lett. A történelemben persze nem ő lenne az első, akinek hamar sikerült formába jönni a szülés után, és vannak, akik már a védelmükbe is vették, hogy csupán szerencsés alkatának és a sok edzésnek köszönheti, hogy ilyen jól néz ki. Ha viszont valóban így van, az hamar kiderül, mert ebben az esetben - más sztrokhoz hasonlóan - ő is könyvet ír róla, hogyan is kell ezt csinálni, mert valószínűleg lenne néhány vevő a tippekre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.