Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Január 20. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police

Gímszarvast loptak

Gímszarvast loptak

A három nógrádszakáli férfit a rendőrök elfogták.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást D. Imre 54 éves, D. Richárd 19 éves és O. Barnabás 39 éves nógrádszakáli lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2016. január 13-én 12 óra körüli időben Nógrádszakál erdős területéről eltulajdonítottak egy gímszarvas bikát. Az állatot D. Imre és fia tulajdonát képező kutyák megtámadták. Ezt követően O. Barnabás egy baltával, több alkalommal fejbe vágta az állatot, mely ennek következtében elpusztult. Ezek után a három férfi D. Imrénél lévő késsel az állatot megnyúzta, kizsigerelte, majd a húst és a trófeát egymás között elosztották, az állat bőrét és zsigereit a helyszínen hagyták.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és a rendőrkapitányságra előállították a három férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.
A rendőrök a házkutatások alkalmával a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket – kézikocsit, kést, baltát –, vadhúst, valamint a trófeát lefoglalták.

Címkék: lopás, Nógrádszakál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".