Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. Szeptember 22. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: police

Gépkocsiból lopott

Gépkocsiból lopott

A pásztói rendőrök három órán belül azonosították és elfogták a 28 éves kállói férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2015. szeptember 21-én 7 óra 45 perckor, miszerint egy kállói ingatlan udvarán ismeretlen személy egy gépjárműből lopott.

A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként azonosították és három órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 28 éves helyi férfit. A jelenlegi adatok alapján M. Péter az éjszakai órákban az ingatlan kerítésén átmászott, majd az udvaron nyitott állapotban hagyott gépjárműből az akkumulátort, a kesztyűtartóból egy navigációs rendszert és a gépjármű forgalmi engedélyét tulajdonította el.

A rendőrök a 28 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Címkék: Kálló, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 20:30, szerda | Helyi

A cél: két évről két hónapra rövidíteni az egészségre iszonyúan kockázatos Mars-utazást

A NASA a következő évtizedben tervez űrhajósokat küldeni a Marsra. A jelenlegi technológiával az oda-vissza utazás évekig tart és ez, meg az elnyúló sugárdózis roppant megterhelésnek teszi ki az embert.

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.