Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Július 29. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: police

Gázpisztolyt vett elő

Gázpisztolyt vett elő

Elfogták a rendőrök azt a nézsai férfit, aki gáz-riasztó pisztolyt vett elő egy utcai szóváltás közben.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. E. Károly 70 éves nézsai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. július 26-án a koraesti órákban Nézsa belterületén autójában várakozva szóváltásba keveredett két arra gyalogosan közlekedő ismerősével. A terhelt a vita közben egy - az autójában tartott - gáz-riasztó pisztolyt vett elő, melynek használatát a vele szóváltásba kerülő nő barátja megakadályozta. A nő egy gázspray segítségével az idős férfit elriasztotta, aki ezt követően a helyszínről járművével elhajtott.

A rétsági rendőrök a bejelentést követően a férfit a lakhelyén elfogták, a házkutatáson egy gáz-riasztó fegyvert és négy ehhez használatos töltényt találtak, melyeket lefoglaltak. F. E. Károlyt a nyomozók előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.