Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Június 14. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Gázolajat loptak

Gázolajat loptak

Két 22 éves férfi és fiatalkorú fiú társuk ellen folytattak a rétsági nyomozók eljárást, amelyet a napokban vádemelési javaslattal zártak le.

A Rétsági Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást H. Richárd 22 éves vácrátóti, S. Szabolcs 22 éves váci és egy 16 éves váci fiú ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. október 6-án 18 óra és 2013. október 7-én 4 óra közötti időben egy Nagyoroszi belterületén parkoló autóbusz tanksapkáját felfeszítették és abból gázolajat tulajdonítottak el. A nyomozók megállapították, hogy H. Rihárd és társai ugyanebben a hónapban Nagyoroszi és Dejtár községek belterületén hasonló módszerrel még további két parkoló autóbuszból összesen kétszáz liter gázolajat tulajdonítottak el. A gyanúsítottak az így megszerzett üzemanyagot minden esetben értékesítették és az összeget egymás között szétosztották. A két 22 éves férfit és a fiatalkorú társát a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, valamint H. Richárdot őrizetbe vették.
A hatóság tagjai a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 09:19, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 28. 08:46, vasárnap | Helyi

Akár börtönbe is kerülhet, ha ezeket a gyógyszereket magával viszi a nyaralására

Görögország, Spanyolország, Olaszország és Portugália figyelmeztet, mivel a gyakori tabletták miatt akár börtönbüntetést kaphatunk, ha magunkal visszük a nyaralásra.