Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2014. Június 14. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Gázolajat loptak

Gázolajat loptak

Két 22 éves férfi és fiatalkorú fiú társuk ellen folytattak a rétsági nyomozók eljárást, amelyet a napokban vádemelési javaslattal zártak le.

A Rétsági Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást H. Richárd 22 éves vácrátóti, S. Szabolcs 22 éves váci és egy 16 éves váci fiú ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. október 6-án 18 óra és 2013. október 7-én 4 óra közötti időben egy Nagyoroszi belterületén parkoló autóbusz tanksapkáját felfeszítették és abból gázolajat tulajdonítottak el. A nyomozók megállapították, hogy H. Rihárd és társai ugyanebben a hónapban Nagyoroszi és Dejtár községek belterületén hasonló módszerrel még további két parkoló autóbuszból összesen kétszáz liter gázolajat tulajdonítottak el. A gyanúsítottak az így megszerzett üzemanyagot minden esetben értékesítették és az összeget egymás között szétosztották. A két 22 éves férfit és a fiatalkorú társát a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, valamint H. Richárdot őrizetbe vették.
A hatóság tagjai a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 18:00, vasárnap | Helyi

MERRE TOVÁBB SALGÓTARJÁN?

Sokan, sok helyen kérdezik mostanában: Mi a véleménye Salgótarjánról? Ön hogy érzi magát? Milyen gondjai vannak? Min változtatna? Itt feltettünk 2 egyszerű kérdést amire érdemes válaszolnia!

2024. Március 03. 17:42, vasárnap | Helyi

Ha ezt meglépik a háziorvosok, abból baj lesz.

A Magyar Orvosi Kamara felmérése szerint az alapellátó orvosok negyede a magánellátásban fog a következő három évben munkát vállalni a jelenlegi státusza rovására.

2024. Március 03. 17:39, vasárnap | Helyi

Salgótarján „nemzetközi“ piaca - 2018

04. 12. 2018./Rudo barátom a családjával Besztercebányáról jött le vásárolni Salgótarjánba a piacra. „Gyere el te is Géza, kell a tolmács.” Örömmel mentem. Félévente egyszer lejár Tarjánba vásárolni.

2024. Március 03. 17:20, vasárnap | Helyi

Lengyel piac - Salgótarjánban (is) :-D

A rendszerváltás előtti idők jellegzetessége volt a Lengyel piac. Ez volt az a hely, ahol be lehetett szerezni a kétes eredetiséggel rendelkező, nyugatinak látszó árukat anno. De miért volt lengyel egyáltalán?