Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2014. Június 14. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Gázolajat loptak

Gázolajat loptak

Két 22 éves férfi és fiatalkorú fiú társuk ellen folytattak a rétsági nyomozók eljárást, amelyet a napokban vádemelési javaslattal zártak le.

A Rétsági Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást H. Richárd 22 éves vácrátóti, S. Szabolcs 22 éves váci és egy 16 éves váci fiú ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. október 6-án 18 óra és 2013. október 7-én 4 óra közötti időben egy Nagyoroszi belterületén parkoló autóbusz tanksapkáját felfeszítették és abból gázolajat tulajdonítottak el. A nyomozók megállapították, hogy H. Rihárd és társai ugyanebben a hónapban Nagyoroszi és Dejtár községek belterületén hasonló módszerrel még további két parkoló autóbuszból összesen kétszáz liter gázolajat tulajdonítottak el. A gyanúsítottak az így megszerzett üzemanyagot minden esetben értékesítették és az összeget egymás között szétosztották. A két 22 éves férfit és a fiatalkorú társát a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, valamint H. Richárdot őrizetbe vették.
A hatóság tagjai a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 08. 07:52, szerda | Helyi

Hideg idő sok napsütéssel

Kezdetben a Dunántúlom, elsősorban délnyugaton átmeneti hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat, de jelentős mennyiség sehol sem valószínű.

2023. Február 08. 07:30, szerda | Helyi

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2023 nyereményautója!

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2023 nyereményautója! A Westendben épült át az Automobil és Tuning Show idei fődija, a SEAT Leon ST FR

2023. Február 07. 13:28, kedd | Helyi

Szén-monoxid-szivárgással, kéménytűzzel és gépjárműtűzzel indult a hét!

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap este egy balassagyarmati, Mikó Zoltán utcai családi házban.

2023. Február 06. 11:09, hétfő | Helyi

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.