Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. December 15. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Gáz-riasztópisztollyal fenyegetőzött

Gáz-riasztópisztollyal fenyegetőzött

A Rétsági Rendőrkapitányságon 2012. december 13-án egy berkenyei férfi
tett feljelentést, mivel őt falubelije egy gázriasztó pisztollyal
megfenyegette.

A rendőrök a beszerzett adatgyűjtés során megállapították, hogy 2012. december 12-én a késő esti órákban a sértett és egy 25 éves falubelije között hangos szóváltás alakult ki az utcán. Ezt követően a 25 éves érfi a személygépkocsijából egy riasztópisztolyt vett a kezébe, mllyel a feljelentőt megfenyegette. A cselekmény során a riasztópisztolyt a férfi nem használta, és nem sérült meg senki.
A rendőrök a személyt elfogták, és a járművét átvizsgálták, melyben megtalálták, és lefoglalták a gáz-riasztópisztolyát és az ahhoz tartozó több lőszert is. A rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki ennek során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Címkék: rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Július 17. 08:15, szerda | Helyi

Tetőzik a hőség!!!

Egy legyengült hidegfront érhet el minket, emiatt egy árnyalattal mérséklődhet a forróság, de még 30 és 39 fok között alakulnak a maximumok.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.