Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 19. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Garázdaság Nógrádmegyerben

Garázdaság Nógrádmegyerben

A szécsényi rendőrök egy 40 éves férfit és a fiatalkorú társát hallgatták ki gyanúsítottként.

A Szécsényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 40 éves P. Árpád és 17 éves fiú társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 40 éves férfi 2017. június 18-án 15 óra 20 perc körül Nógrádmegyer belterületén - hangos szóváltást követően - a gépkocsijában tartózkodó ismerőse vezető oldali ablakát betörte. Ezt követően a gyanúsított, valamint a 17 éves társa a jármű kitört ablakán át benyúlt és a sértettet az arcán megütötte, majd a fiatalkorú a személygépkocsi visszapillantó tükrébe rúgott, mely letört.

A rendőrök a bejelentést követően a férfit és fiatalkorú társát a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.