Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Szeptember 23. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police

Garázdaság Balassagyarmaton

Garázdaság Balassagyarmaton

A helyszínen fogták el a 21 éves férfit a balassagyarmati rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. szeptember 22-én 17 óra 14 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Balassagyarmat belterületén két férfi összeverekedett. A rövid időn belül helyszínre érkező járőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. R. 21 éves ipolyvecei lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján V. R. előzetes szóváltást követően férfi ismerősét egy alkalommal ököllel arcon ütötte, majd lábon rúgta. A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállított 21 éves férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 14. 08:38, kedd | Helyi

Mabisz: újabb járművekre kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)