Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Október 16. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Garázdaság a pásztói könyvtárban

Garázdaság a pásztói könyvtárban

A 48 éves férfi ellen bíróság elé állítás javaslatával fejezték be az eljárást.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást J. T. 48 éves pásztói lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított a minap megjelent az egyik pásztói könyvtárban, ahol az alkalmazottól nyelvtanfolyam indításáról érdeklődött. A feltett kérdésre a férfi nemleges választ kapott, melyet követően J. T. kiabálni kezdett és szóváltásba keveredett az ott tartózkodó személlyel, majd az egyik terem ajtajának üvegét ököllel beütötte.

A férfi ellen az eljárást a hatóság a napokban bíróság elé állítás javaslatával befejezte és az ügy iratait a Pásztói Járási Ügyészségnek továbbították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák