Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Március 15. 15:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Garázdákat fogtak el a megyeszékhelyen

Garázdákat fogtak el a megyeszékhelyen

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság beosztottjai két esetben intézkedtek az elmúlt 24 órában garázdaság elkövetése miatt.

A Bűnügyi Osztály egy 16 éves salgótarjáni fiú ellen indított büntetőeljárást garázdaság miatt, mivel az eddig beszerzett adatok alapján a gyanúsított Salgótarján belterületén, az utcán – hangos szóváltást követően - egy 15 éves lány ismerősét ütötte meg ököllel. A fiatal lány a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. A 16 éves fiút a rendőrök elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a fiatalkorút garázdaság vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A fiú a bűncselekmény elkövetését elismerte.
Az éjszakai órákban a térfigyelő kamerát kezelő szabadidős rendőr jelezte az ügyeletesnek, hogy a város belterületén több személy halad, akik közül az egyik fiatal férfi egy közlekedési jelzőtábla kiegészítő tábláját erőszakkal letépte az oszlopról, majd egy kukába dobta. A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, annak közelében, egy baráti társaságban haladó, a beszerzett adatok és személyleírás alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves salgótarjáni férfit elfogták. A hatóság a fiatalemberrel szemben is garázdaság miatt folytat büntetőeljárást, aki a kihallgatása során elmondta, hogy cselekményét megbánta.

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.

2024. Július 20. 08:15, szombat | Helyi

Több felhő jön, de marad a kánikula.

Egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk.