Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2014. Február 07. 12:50, péntek | Helyi
Forrás: hír24

Füves cigivel tömte gyerekeit a nógrádi nevelőapa

Füves cigivel tömte gyerekeit a nógrádi nevelőapa

A férfi azt mondta nekik, ettől majd jobb lesz a kedvük és felszabadultabbak lesznek. Legtöbbször velük együtt szívta a spanglikat.

Háromrendbeli kóros szenvedélykeltés és háromrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a Pásztói Járási Ügyészség egy 39 éves férfi ellen, aki 2011 őszétől kábítóhatású cigarettákat adott nevelt gyermekeinek – tudtuk meg a Nógrád Megyei Főügyészségtől. Tettéért egytől hét és fél évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja a bíróság.

A férfi élettársa korábbi házasságból született gyermekeit szoktatta rá a „biofüves” cigaretta fogyasztására. A 15, 14, illetve 14 éves neveltjeinek azt mondta, ezektől majd jobb lesz a kedvük, és emellett még felszabadultabbá is válnak. Elhitette velük azt is, hogy bár a cigik bódító hatásúak, de nem számítanak kábítószernek.

A férfi ahelyett, hogy megtiltotta volna nekik, hogy egyáltalán rágyújtsanak, velük együtt szívta el a spanglikat, és ezzel veszélybe sodorta mindhármuk fejlődését.

A férfi rács mögött várja a tárgyalást, börtönben ül.

Forrás: www.hir24.hu

További híreink

Címkék: cigaretta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:00, hétfő | Helyi

Kapós volt a csali.

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

2024. Június 17. 09:30, hétfő | Helyi

A nyár veszélyeire is felhívja a figyelmet a legújabb teszt!

Elkészült a katasztrófavédelem legújabb interaktív tesztje.

2024. Június 17. 09:15, hétfő | Helyi

Nyitrai Zsolt: már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra.

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója.

2024. Június 17. 09:00, hétfő | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban.

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget.