Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2014. Február 07. 12:50, péntek | Helyi
Forrás: hír24

Füves cigivel tömte gyerekeit a nógrádi nevelőapa

Füves cigivel tömte gyerekeit a nógrádi nevelőapa

A férfi azt mondta nekik, ettől majd jobb lesz a kedvük és felszabadultabbak lesznek. Legtöbbször velük együtt szívta a spanglikat.

Háromrendbeli kóros szenvedélykeltés és háromrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a Pásztói Járási Ügyészség egy 39 éves férfi ellen, aki 2011 őszétől kábítóhatású cigarettákat adott nevelt gyermekeinek – tudtuk meg a Nógrád Megyei Főügyészségtől. Tettéért egytől hét és fél évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja a bíróság.

A férfi élettársa korábbi házasságból született gyermekeit szoktatta rá a „biofüves” cigaretta fogyasztására. A 15, 14, illetve 14 éves neveltjeinek azt mondta, ezektől majd jobb lesz a kedvük, és emellett még felszabadultabbá is válnak. Elhitette velük azt is, hogy bár a cigik bódító hatásúak, de nem számítanak kábítószernek.

A férfi ahelyett, hogy megtiltotta volna nekik, hogy egyáltalán rágyújtsanak, velük együtt szívta el a spanglikat, és ezzel veszélybe sodorta mindhármuk fejlődését.

A férfi rács mögött várja a tárgyalást, börtönben ül.

Forrás: www.hir24.hu

További híreink

Címkék: cigaretta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Nyaralóidő, kánikula.

Napos, száraz időben lesz részünk, legfeljebb csak este sodródhat be kis eséllyel a nyugati, északnyugati határhoz közeli tájakra egy-egy zápor, esetleg zivatar.

2024. Július 27. 08:00, szombat | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 27. 06:05, szombat | Helyi

Flipper Öcsi - honnan indult, ki adta a becenevét?

Jeszenszky Béla Tibor, művésznevén „Flipper Öcsi" 1962. május 29-én született, mindössze 46 évesen halt meg 2008. november 25-én. A nyolcvanas-kilencvenes években volt a csúcson, később évekig küzdött az alkohollal.

2024. Július 26. 13:23, péntek | Helyi

Folytatódik a „Házhoz megyünk!” program Nógrád vármegyében.

Prevenciós előadásokkal és személyre szabott tanácsokkal várták a bűnmegelőzési szakemberek az érdeklődőket több Nógrád vármegyei településen.