Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2014. Február 07. 12:50, péntek | Helyi
Forrás: hír24

Füves cigivel tömte gyerekeit a nógrádi nevelőapa

Füves cigivel tömte gyerekeit a nógrádi nevelőapa

A férfi azt mondta nekik, ettől majd jobb lesz a kedvük és felszabadultabbak lesznek. Legtöbbször velük együtt szívta a spanglikat.

Háromrendbeli kóros szenvedélykeltés és háromrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a Pásztói Járási Ügyészség egy 39 éves férfi ellen, aki 2011 őszétől kábítóhatású cigarettákat adott nevelt gyermekeinek – tudtuk meg a Nógrád Megyei Főügyészségtől. Tettéért egytől hét és fél évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja a bíróság.

A férfi élettársa korábbi házasságból született gyermekeit szoktatta rá a „biofüves” cigaretta fogyasztására. A 15, 14, illetve 14 éves neveltjeinek azt mondta, ezektől majd jobb lesz a kedvük, és emellett még felszabadultabbá is válnak. Elhitette velük azt is, hogy bár a cigik bódító hatásúak, de nem számítanak kábítószernek.

A férfi ahelyett, hogy megtiltotta volna nekik, hogy egyáltalán rágyújtsanak, velük együtt szívta el a spanglikat, és ezzel veszélybe sodorta mindhármuk fejlődését.

A férfi rács mögött várja a tárgyalást, börtönben ül.

Forrás: www.hir24.hu

További híreink

Címkék: cigaretta

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö