Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. November 19. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Fürdőkádat loptak

Fürdőkádat loptak

Három személyt vettek őrizetbe a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást H.M.I. 20 éves mátraszőlősi lakos és 15 éves társa ellen, valamint orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B.E. 21 éves ecsegi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 20 éves férfi, fiatalkorú társával 2014. november 13. és november 14. közötti időben egy ecsegi családi ház ablakát betörte. Az ingatlanból egy öntvény fürdőkádat, valamint különböző fürdőszobai csaptelepet tulajdonítottak el. A fürdőkádat B.E. a gyanúsítottaktól megvásárolta, majd azt egy közeli színesfémátvevő telephelyen értékesítette. A három személyt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció.

Címkék: rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.