Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Augusztus 03. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Fórum turisztikai fejlesztési lehetőségekről

Fórum turisztikai fejlesztési lehetőségekről

A turizmus területén még mindig vannak szabad pénzügyi források az Észak-Magyarországi Operatív Programban. Erről rendeznek tájékoztatót augusztus 8-án Salgótarjánban.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a kamara székházában kerül sor a fórumra, melyen Kovács Tibor, a miskolci székhelyű NORDA ügyfélszolgálati menedzsere ismerteti majd a hallgatósággal a lehetőségeket.
A turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése pályázati lehetőség keretében a vallási turizmus, kulturális örökségek, természeti értékek, parti sétányok, kerékpáros turizmus korszerűsítésére van lehetőség. Az üzleti célú szálláshelyek új szálláshely létesítésére, meglévő épületek felújítására és, épületgépészeti beruházásokra pályázhatnak, míg az egészségügyi turizmus szolgáltatásai fejlesztésének pályázatán a meglévő szálláshelyek korszerűsítésével vagy új szálláshelyek létrehozásával egybekötött egészségügyi turisztikai szolgáltatások fejlesztése szerepel a lehetőségek között.
A fórum délelőtt 11 órakor kezdődik, részvételi díj nincs.

Címkék: turisztika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.