Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Augusztus 03. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Fórum turisztikai fejlesztési lehetőségekről

Fórum turisztikai fejlesztési lehetőségekről

A turizmus területén még mindig vannak szabad pénzügyi források az Észak-Magyarországi Operatív Programban. Erről rendeznek tájékoztatót augusztus 8-án Salgótarjánban.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a kamara székházában kerül sor a fórumra, melyen Kovács Tibor, a miskolci székhelyű NORDA ügyfélszolgálati menedzsere ismerteti majd a hallgatósággal a lehetőségeket.
A turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése pályázati lehetőség keretében a vallási turizmus, kulturális örökségek, természeti értékek, parti sétányok, kerékpáros turizmus korszerűsítésére van lehetőség. Az üzleti célú szálláshelyek új szálláshely létesítésére, meglévő épületek felújítására és, épületgépészeti beruházásokra pályázhatnak, míg az egészségügyi turizmus szolgáltatásai fejlesztésének pályázatán a meglévő szálláshelyek korszerűsítésével vagy új szálláshelyek létrehozásával egybekötött egészségügyi turisztikai szolgáltatások fejlesztése szerepel a lehetőségek között.
A fórum délelőtt 11 órakor kezdődik, részvételi díj nincs.

Címkék: turisztika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024. 05. 16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.