Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Január 17. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Forgalomlassító demonstrációk lesznek szombaton megyénk útjain

Forgalomlassító demonstrációk lesznek szombaton megyénk útjain

A hét végére három szervezet képviselője jelentett be demonstrációt Nógrád megyében.

Forgalomlassító demonstrációra kell számítani Balassagyarmaton 2012. január 21-én 10 órától -14 óráig. A Mikszáth Kálmán úton a Szlovákia felé tartó jobb oldali sávban sorakoznak fel a részt vevő gépkocsik és a sáv lezárásra kerül az 57-es számú háztól a 65-ös számú házig. A részt vevők a demonstrációt megelőzően 30 perccel a kamion terminálnál gyülekeznek.
Ugyanezen időpontban a 2. számú út (Hont – Parassapuszta) 78-as km-szelvény és a 79-es km- szelvény között, egypályás útszakasz – menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját érintő – demonstrációra került sor. A demonstráció során a forgalmi sávot 300 m-es részen lezárják.
2012. január 21-én 09 óra 30 perckor a Hont község kijáratánál lévő parkolóban gyülekeznek a résztvevők, akiket a rendőrség megkülönböztetett jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsival vezeti a demonstráció helyszínére.
A rendezvények ideje alatt a Balassagyarmati Rendőrkapitányság állománya a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának segítségével a helyszíneken váltakozó irányú forgalomirányítással biztosítja a közlekedés zavartalan lebonyolítását.
Ezekkel a rendezvényekkel egy időben, 2012. január 21-én, a 21-es számú főút Salgótarján - Somoskőújfalu közötti útszakaszon, a 61-es és 62-es km-szelvények között Somoskőújfalu irányába 50 méter hosszan félpályás útlezárás mellett szintén gépkocsis demonstrációra kell számítani.
A rendezvény ideje alatt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság állománya rendezvénybiztosítást hajt végre. A rendezvényt az állomány a 21. számú főútvonalon lévő demonstráció helyszínén váltakozó irányú forgalomirányítással biztosítja a közlekedés zavartalan lebonyolítását.
A rendőrség arra kéri a járművezetőket és a közlekedés egyéb résztvevőit, hogy legyenek türelmesek, és tanúsítsanak egymás iránt nagyobb toleranciát.

Címkék: demonstráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.

2024. Május 16. 08:08, csütörtök | Helyi

Fico elleni merénylet - Kövér László mély megdöbbenésének adott hangot.

Mély megdöbbenéssel és teljes megütközéssel töltött el a Robert Fico elleni brutális fegyveres támadás híre - írta az Országgyűlés elnöke szerda este.