Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 17. 11:04, péntek | Helyi
Forrás: police

Forgalomkorlátozás Salgótarjánban

Forgalomkorlátozás Salgótarjánban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a Nemzeti Ünnep alkalmából tartandó rendezvények idején az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani.

Salgótarjánban teljes útlezárás lesz érvényben 2018. augusztus 20-án 15 órától 23 óráig a Rákóczi út, Március 15. út (Karancs Szálló) és Pécskő út közötti szakaszán. Kerülni a környező utcákban lehet.

Az események helyszínén a rendőrség közterületi szolgálatot ellátó állománya és a polgárőrség tagjai is részt vesznek a rendezvények zavartalan lebonyolításában.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.