Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. Október 22. 15:06, péntek | Helyi
Forrás: police

Forgalmirend-változások Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Forgalmirend-változások Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Az október 23-ai ünnepi megemlékezések és rendezvények miatt Salgótarjánban és Balassagyarmaton útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2021. október 23-án és október 24-én az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Salgótarján és Balassagyarmat belterületén.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • az ünnepi megemlékezés és emlékfutás megtartása miatt október 23-án 8 órától 13 óra 30 percig Salgótarjánban, a Rákóczi út – Munkás út kereszteződése, és a Rákóczi út – Pécskő út kereszteződése közötti szakaszon teljes útlezárás lesz érvényben. Kerülni a Munkás út - Szerpentin út - Hargita körút - Pécskő út irányába lehet.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • október 23-án 6 órától október 24-én 6 óráig az Őszi Hacacáré elnevezésű rendezvény miatt lezárják a Civitas Fortissima téren a Deák Ferenc utca, a Bercsényi utca és a Madách Imre utca közti területet. Kerülni az Ipolypart utca és az Ady Endre út felé lehet.
  • az ünnepi megemlékezés megtartása miatt október 23-án 9 órától 11 óráig forgalomkorlátozás várható Balassagyarmaton a Bajcsy Zsilinszky utca, a Rákóczi fejedelem út és a József Attila utca közötti szakaszon, valamint a Deák Ferenc utca és a Bajcsy Zsilinszky utcai parkoló bejárati szakasza közötti részen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 25. 13:30, csütörtök | Helyi

Ülést tartott a Nógrád Megyei Munkaerőpiaci Egyeztető Kerekasztal

2021. November 25. 10:09, csütörtök | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napokban egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

2021. November 25. 09:58, csütörtök | Helyi

„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” – mondta a házaló, és vitte is az aranyat

A Pásztói Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 62 éves paplanokkal házaló hatvani nő ellen, aki egy mozgásában korlátozott idős asszonytól tulajdonított el aranyékszereket.

2021. November 23. 11:56, kedd | Helyi

Kevesebbet akartak fizetni, ezért kenőpénzt adtak a sofőrnek

A Nógrád Megyei Főügyészség vesztegetés miatt emelt vádat négy személlyel szemben, akik az állattenyésztéssel járó melléktermékek súlyával trükköztek annak érdekében,