Városlista
2022. május 23, hétfő - Dezső

Hírek

2021. Október 22. 15:06, péntek | Helyi
Forrás: police

Forgalmirend-változások Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Forgalmirend-változások Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Az október 23-ai ünnepi megemlékezések és rendezvények miatt Salgótarjánban és Balassagyarmaton útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2021. október 23-án és október 24-én az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Salgótarján és Balassagyarmat belterületén.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • az ünnepi megemlékezés és emlékfutás megtartása miatt október 23-án 8 órától 13 óra 30 percig Salgótarjánban, a Rákóczi út – Munkás út kereszteződése, és a Rákóczi út – Pécskő út kereszteződése közötti szakaszon teljes útlezárás lesz érvényben. Kerülni a Munkás út - Szerpentin út - Hargita körút - Pécskő út irányába lehet.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • október 23-án 6 órától október 24-én 6 óráig az Őszi Hacacáré elnevezésű rendezvény miatt lezárják a Civitas Fortissima téren a Deák Ferenc utca, a Bercsényi utca és a Madách Imre utca közti területet. Kerülni az Ipolypart utca és az Ady Endre út felé lehet.
  • az ünnepi megemlékezés megtartása miatt október 23-án 9 órától 11 óráig forgalomkorlátozás várható Balassagyarmaton a Bajcsy Zsilinszky utca, a Rákóczi fejedelem út és a József Attila utca közötti szakaszon, valamint a Deák Ferenc utca és a Bajcsy Zsilinszky utcai parkoló bejárati szakasza közötti részen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 13:05, péntek | Helyi

Rendőrkézen a kifosztás feltételezett elkövetője

A balassagyarmati rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 43 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

2022. Május 20. 13:05, péntek | Helyi

Rendőrkézen a kifosztás feltételezett elkövetője

A balassagyarmati rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 43 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

2022. Május 20. 12:50, péntek | Helyi

A rendőrség keresi a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.