Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. Június 24. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Fontos a szünidő alatt is a balesetmegelőzési ismeretek bővítése

Fontos a szünidő alatt is a balesetmegelőzési ismeretek bővítése

A rendőrnő táborok programjait színesítette a játékos feladatokkal.

Két bátonyterenyei táborba látogatott el a napokban Gergely Annamária rendőr százados, a Városi Balesetmegelőzési Bizottság titkára. Az „Integrált térségi gyermekprogramok Bátonyterenye Járásban” és a Kossuth Lajos Általános Iskola által megszervezett „Csodaszarvas” elnevezésű gyermektáborban a balesetmegelőzési szakember közlekedési játékokkal – kirakó, puzzle, teszt – bővítette a fiatalok KRESZ ismereteit.

A rendőrnő ügyességi pályákon mérte fel a gyerekek kerékpáros tudását, az akadályt minél kevesebb hibaponttal kellett teljesíteniük. A rajt előtt a szakember ismertette a kerékpározás szabályait, és a gyerekekkel a helyes gyalogos és kerékpáros közlekedésről beszélgetett a közlekedésbiztonságuk fokozása, és ismereteik bővítése érdekében. A fiatalok megismerkedhettek az ujj- és tenyérnyomat készítéssel, amelyet követően lehetőségük nyílt a sajátjukat is elkészíteni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 25. 13:30, csütörtök | Helyi

Ülést tartott a Nógrád Megyei Munkaerőpiaci Egyeztető Kerekasztal

2021. November 25. 10:09, csütörtök | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napokban egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

2021. November 25. 09:58, csütörtök | Helyi

„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” – mondta a házaló, és vitte is az aranyat

A Pásztói Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 62 éves paplanokkal házaló hatvani nő ellen, aki egy mozgásában korlátozott idős asszonytól tulajdonított el aranyékszereket.

2021. November 23. 11:56, kedd | Helyi

Kevesebbet akartak fizetni, ezért kenőpénzt adtak a sofőrnek

A Nógrád Megyei Főügyészség vesztegetés miatt emelt vádat négy személlyel szemben, akik az állattenyésztéssel járó melléktermékek súlyával trükköztek annak érdekében,