Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Augusztus 10. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Folytatódnak a határrendészeti ellenőrzések

Folytatódnak a határrendészeti ellenőrzések

A Nemzeti Közlekedési Hatósággal tartottak közös közúti ellenőrzést a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály Határrendészeti Alosztálya a Nógrád Megyei Kormányhivatal Nemzeti Közlekedési Hatóságával közösen tartott migrációs ellenőrzést az államhatár közelében, Somoskőújfalu belterületén. A határrendészeti ellenőrzések alkalmával a személy- és teherszállító járművek vezetőit egyaránt igazoltatták, valamint az általuk vezetett gépkocsikat és szállítási dokumentációikat átvizsgálták.

A migrációs ellenőrzés célja a közös államhatár hatékonyabb védelme és a határbiztonság fenntartása, a közrend védelme, bűncselekmények, szabálysértések, határrend és határrendészeti események megakadályozása, felderítése, valamint az azt elkövető személyek elfogása volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák