Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Szeptember 04. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódnak a belvárosi akciók Salgótarjánban

Folytatódnak a belvárosi akciók Salgótarjánban

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai összehangolt akciók során lépnek fel a jogsértések ellen.

Az ellenőrzés célja a közúti közlekedés, a közrend és a közbiztonság rendjének fenntartása, körözött személyek elfogása, a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása.

A rendőrök a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén – kiemelten a Karancs-völgye településein és a vármegyeszékhely belvárosában – szeptember 3-án végrehajtott ellenőrzés során 72 személyt és három járművet ellenőriztek. Az akció keretében az egyenruhások hét embert fogtak el, négyüket előállították a rendőrkapitányságra kábítószer birtoklása miatt, a salgótarjáni nyomozók droggyanús anyagokat foglaltak le tőlük. Az akció ideje alatt a rendőrök több közlekedési szabályszegés miatt is intézkedtek.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a továbbiakban is rendszeresen szervez hasonló ellenőrzéseket a belváros és a Karancs-völgyében lévő települések biztonsága érdekében.

Verebélyiné Illés Beáta mb. sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:06, péntek | Helyi

A 120 cm magas, emberi alakot formázó Papper robot

Apródot kapott a Szondi. A robot az ipari-informatika oktatását szolgája Balassagyarmaton, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szondi György Technikum és Szakképző Iskolában.

2024. Szeptember 26. 16:29, csütörtök | Helyi

Fenyvesi Gábor - Ma lezárult a 4. önkormányzati képviselői ciklusom

A történet 2002-ben indult, amikor listás képviselőként lettem a testület tagja.

2024. Szeptember 26. 16:16, csütörtök | Helyi

Európa kaktuszkirálya

Európa kaktuszkirálya – Több mint 12 ezer növényt nevel az otthonában. Akinek hobbija nincsen, élete sincsen – ehhez a mondáshoz közel 70 éve tartja magát Hegyi Attila,

2024. Szeptember 26. 06:26, csütörtök | Helyi

Új hírek érkeztek a paksi atomerőműről

Újabb mérföldkőhöz érkezett a paksi bővítés, ugyanis lezárult a talajszilárdítás és a résfalazás a leendő ötös atomerőmű-blokk alatt,