Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. December 07. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Folytatódik a megmérettetés a tehetségkutatóban

Folytatódik a megmérettetés a tehetségkutatóban

A legutóbbi adásban Stone-nak kellett mennie a negyedik párbaját követően. Gergő még mindig a legjobbak között.

Újabb hét, újabb kihívások várnak az X faktor még versenyben lévő énekeseire, akiknek ezúttal is a maximumot kell kihozniuk magukból. Az énekesek ezúttal is kemény felkészülési időszakra tekinthetnek majd vissza, hiszen ezen a héten, ahogy az elmúlt alkalommal is két dallal készülnek az élő show-ra, ahol már mindennek tökéletesnek kell lennie.

A múlt szombati adásban Oláh Gergő a Bruno Mars és Cee Lo Green által előadott The other side és Bereményi Géza Nagy utazás című dalával állt színpadra, melynek eredeti előadója Presser Gábor. Utóbbi miatt a mentorok kissé el is marasztalták az énekest, ám a továbbjutása így is biztos volt és most már a legjobb négy között a 9. adásra készül.

Ha szeretnénk, hogy Gergő ott legyen a legjobb három versenyző között, fontos, hogy támogassuk őt. Ezt a kétféleképpen tehetjük meg. Az egyik lehetőség a 06 91 334 334-es telefonszám hívását követően a 09-es kód megadása, a másik, a Gergő név elküldése a 1799-es számra.

Fotó: RTL Klub

Címkék: oláh gergő, x faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.