Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Május 15. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Földre rántották, rugdosták

Földre rántották, rugdosták

Vádemelési javaslattal fejezte be a hatóság az eljárást a négy ivádi férfi ellen.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Cs. Szilárd 50 éves, Cs. Roland 23 éves, Cs. Krisztián 27 éves és ifj. Cs. Szilárd 29 éves ivádi lakosok ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2014. november 2-án 19 óra 45 perc körüli időben felkeresték ismerősüket a mátraszőlősi családi házában. Cs. Szilárd és társai, valamint az ott lakó férfi között az ingatlan udvarában hangos szóváltás alakult ki, melyet követően a gyanúsítottak a sértettet kabátjánál fogva a földre rántották és megrugdosták.

A hatóság az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Pásztói Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe