Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Május 15. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Földre rántották, rugdosták

Földre rántották, rugdosták

Vádemelési javaslattal fejezte be a hatóság az eljárást a négy ivádi férfi ellen.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Cs. Szilárd 50 éves, Cs. Roland 23 éves, Cs. Krisztián 27 éves és ifj. Cs. Szilárd 29 éves ivádi lakosok ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2014. november 2-án 19 óra 45 perc körüli időben felkeresték ismerősüket a mátraszőlősi családi házában. Cs. Szilárd és társai, valamint az ott lakó férfi között az ingatlan udvarában hangos szóváltás alakult ki, melyet követően a gyanúsítottak a sértettet kabátjánál fogva a földre rántották és megrugdosták.

A hatóság az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Pásztói Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.