Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Augusztus 31. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Fokozott ellenőrzés polgárőrök segítségével

Fokozott ellenőrzés polgárőrök segítségével

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Rétsági Rendőrkapitányság egyenruhásai a polgárőrökkel közösen végeztek fokozott ellenőrzést kapitányságuk illetékességi területén.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság, valamint a Rétsági Rendőrkapitányság az illetékességi területén található településeken a minap fokozott ellenőrzést hajtott végre. Ennek célja a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése, az állampolgárok közérzetének, hangulatának javítása, a bűncselekmények elkövetésének megelőzése, illetve megszakítása, a körözött személyek felkutatása, elfogása, továbbá a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedés biztonságát veszélyeztető szabálysértések elkövetőinek kiszűrése.
A fokozott ellenőrzés alkalmával a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai a Bátonyterenyei Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület tagjaival, míg a Rétsági Rendőrkapitányság egyenruhásai a Diósjenői- és a Nagyoroszi Polgárőr Egyesület tagjaival láttak el közös szolgálatot. Ennek során felvették a kapcsolatot az önkormányzat képviselőivel, gépjármű ellenőrzéseket hajtottak végre, továbbá ellenőrizték a hétvégi házas, zárt kertes területeket, a vasútállomások és buszmegállók környékét; az ott tartózkodókat bűnmegelőzési tanácsokkal látták el.
A polgárőrök támogatásával, demonstratívan, nagyobb létszámmal, jóval hatékonyabban valósult meg az ellenőrzés.

Címkék: polgárőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.