Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Július 30. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Fokozott ellenőrzés a biztonságért

Fokozott ellenőrzés a biztonságért

Véget ért az egyhetes SUN fesztivál Bercel-Csobánkapusztán.

A Bercel-Csobánkapusztán megrendezett SUN fesztivál területén és annak környékén 2015. július 18. és 2015. július 28. közötti időszakban a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és szervei, a környező települések polgárőr egyesületeinek segítségével biztosítottak állandó jelenlétet. Az ellenőrzések célja elsősorban a környező települések és a fesztiválon résztvevők biztonságának, a biztonságos és nyugodt szórakozás körülményeinek garantálása, valamint a bűncselekmények elkövetésének megelőzése, megszakítása volt.

A rendezvény ideje alatt a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás, fogyasztás miatt összesen 22 fővel - 13 külföldi, valamint 9 magyar állampolgárral - szemben; míg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy külföldi személlyel szemben indított büntetőeljárást. A balassagyarmati nyomozók egy fővel szemben - előzetes letartóztatása mellett - kábítószer kereskedelem bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást. A rendőrök összesen több mint egy kilogramm tömegű különféle kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A nyomozó hatóság - az ügyészséggel és a bírósággal együttműködve - több gyanúsítottal szemben kezdeményezte a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...