Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. December 16. 12:02, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok- illusztráció: police.hu

Foglalt parkolóhely miatt lövöldözött

Foglalt parkolóhely miatt lövöldözött

A kőbányai rendőrök a férfit a helyszínen elfogták.

A rendőrség ügyeletére december 15-én 15 óra 25 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest X. kerületében, a Gyakorló utcában több lövést hallottak. A bejelentést követően a járőrök perceken belül a helyszínre értek és elfogták azt a budapesti férfit, aki gáz-riasztó fegyverével több lövést adott le a levegőbe – közölte a rendőrség.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 37 éves I. Károly a lakása előtti parkolóban először üvöltözött, mert sérelmezte, hogy valaki beállt a parkolóhelyére, majd berohant a házba és magához vette gáz-riasztó fegyverét. A férfi a fegyverrel ezután az utcára rohant és többször a levegőbe lőtt. Az esetet a társasház egyik lakója is látta, aki próbálta nyugtatni a férfit, de I. Károly a pisztolyát először szomszédjára szegezte, majd a férfit pólójánál fogva megragadta és ellökte. A 72 éves férfi az esés következtében beütötte a fejét a járdaszegélybe.

A járőrök I. Károlyt elfogását követően a kerületi rendőrkapitányságra előállították, az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét lefoglalták.

A kőbányai nyomozók I. Károlyt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le a büntetőeljárást. A férfi szomszédja az esés következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.