Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Október 08. 12:05, hétfő | Helyi
Forrás: police

Fogadalmat tettek

Fogadalmat tettek

A Nógrád megyei rendőrfőkapitány emléklappal köszöntötte a fogadalmat tett diákokat Bátonyterenyén.

Már hagyománnyá vált, hogy a Salgótarjáni Szakképzési Centrum, Fáy András Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma bátonyterenyei intézményében, az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegve október első napjaiban az iskola rendészeti szakos tanulói fogadalmat tegyenek. Nem volt ez másképpen idén sem, így 2018. október 5-én a délelőtti órákban az oktatási intézményben 18 diák harsogta egyszerre az eskü mondatait.

A fogadalomtételen Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a tanulókat, majd jó tanulmányi eredményeket kívánt és egyben reményét fejezte ki, hogy minél több rendész növendéknek tetszik meg a rendőri hivatás és felnőttként csatlakoznak a rendőrség állományához. Ezt követően a rendőrfőkapitány avatásuk alkalmából emléklapot adott át a tanulók részére.

A rendezvény zárásaként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője az aradi vértanúk emlékére állított kopjafánál koszorút helyezett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.