Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 06. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Fociztak a rendvédelmisek

Fociztak a rendvédelmisek

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság szervezte meg nemrégiben Balassagyarmaton a rendvédelmi kispályás labdarúgó tornát.

A mérkőzésen hat csapat, a Balassagyarmati Fegyház és Börtön, a Balassagyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Balassagyarmat Város Önkormányzata, a balassagyarmati Járási Ügyészség, az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság csapatai vettek részt.
A labdarúgó tornán első helyen az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, második helyen a Balassagyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség, míg harmadik helyen a Balassagyarmati Fegyház és Börtön végzett. A legjobb mezőnyjátékos, Huttyán Attila a Katasztrófavédelmi Kirendeltség részéről és a legjobb kapus, Deme Richárd, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársa oklevelet kaptak.

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel sze

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,