Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 09. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Focirangadó Nagybátonyban

Focirangadó Nagybátonyban

A 13. forduló következik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az SBTC-hez látogat a Szécsény, Nagybátony a listavezetőt fogadja.

Szombat, 13.30 óra
SBTC (2.) - Szécsény (5.)

A tarjániaknak csak a győzelem lebeg a szemük előtt, de oda kell figyelniük a még mindig veretlen szécsényiek ellen. A vendégek támadóegységéből lesznek fontos hiányzók, ami megkönnyítheti a fekete-fehérek dolgát.
Nagybátony (10.) - Somoskőújfalu (1.)
Papíron nem hibázhatnak az Alapi nélkül felálló somosiak, de kemény, harcos játékot bemutatva saját pályájukon szerezhetnek nekik kellemetlen perceket a hazaiak. Ha a NOSE is úgy akarja, egy izgalmas 90 perc is kisülhet ebből a párharcból.
Palotás (16.) - Cered (3.)
Az előző körben már javuló játékot bemutató palotásiak nincsenek egyszerű helyzetben, hiszen két alapemberüket is 5 sárga lap miatt lesznek kénytelenek nélkülözni. A látogatók egyértelmű esélyesnek tekinthetőek a már egy ideje pont nélkül kullogó hazaiak ellen.
Balassagyarmat (6.) - Pásztó (11.)
A vendéglátók utolsó két meccsüket egyaránt 3:0-lal vesztették el, épp itt van tehát az ideje a javításnak. A pásztóiaktól ketten is piros lapok miatt fognak hiányozni, így igen csak meglepő lenne, ha pontot szerezve térnének majd haza a várt sikerre ácsingózó BSE otthonából.
Rimóc (15.) - Mátranovák (7.)
A fonalat elkapó novákiak úgy készülnek, hogy ismét behúzzák a sikert. Ellenfelük odahaza felszívja majd magát, de így, vagy úgy, ezt a meccset be kellene húzni az elmúlt időszakot még feldolgozó vendégeknek.
Vasárnap, 13.30 óra
Nőtincs (4.) - Karancskeszi (9.)

A látogatók hullámzóan teljesítenek, ezt a kirándulásukat is nagymértékben befolyásolhatja az, hogy milyen kerettel érkeznek meg a mérkőzésre. A nőtincsiek a párosítás esélyesei, de nem szabad félvállról venniük riválisukat.
Berkenye (13.) - Karancslapujtő (8.)
Háromesélyes csatára van kilátás. A megtáltosodó berkenyeiek ellen nem vár egyszerű menet a lapujtőiekre. Érdekes találkozó várható, ahol kis dolgok dönthetnek.
Érsekvadkert (14.) - Héhalom (12.)
A vadkertieknek három játéknapot követően ismét összejöhet egy győzelem, itt lesz az esély, hogy újból nyerjenek. A héhalmiak jó formában vannak, de biztosak lehetnek benne, hogy nem vár rájuk könnyed 90 perc.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: rangadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,