Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Február 10. 08:30, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Figyeljünk értékeinkre!

Figyeljünk értékeinkre!

A minap egy hölgy kérte a rendőrök segítségét, mert az egyik Salgótarjánban közlekedő autóbuszon táskájából eltulajdonították a pénztárcáját az abban lévő készpénzzel, bankkártyával, illetve személyes iratokkal együtt.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek elkerülése érdekében legyenek nagyon óvatosak!
zsúfolt helyek, piacok, tömegközlekedési eszközök, állomások és megállók a zsebtolvajok számára ideális elkövetési környezetet jelentenek! Az ilyen helyeken fokozottan figyeljenek értékeikre! Közlekedési eszközre történő fel-és leszálláskor ügyeljenek táskáikra! Csomagjaikat ne bízzák ismeretlen személyekre! A vállra akasztható táskát mindig tartsák a testük előtt, vagy szorosan a hónuk alatt! A ruházatuk zsebében, a kosár tetején, a táska külső zsebében soha ne tartsanak értékeket, mert azokat könnyen ellophatják anélkül, hogy észrevennék! Olyan értékeket, melyeket szükségszerűen maguknál kell tartaniuk, mint például a különböző okmányokat, pénztárcát, bankkártyákat, ruházatuk vagy táskájuk belső, védettebb zsebeiben helyezzék el! Csak annyi pénzt hordjanak maguknál, amennyi feltétlenül szükséges! Soha ne tartsák a bankkártya mellett a PIN kódot! Ha ellopják a bankkártyát, azt azonnal tiltassák le!

Figyeljenek környezetükre! Ha hosszabb időn keresztül gyanúsan viselkedő személyt látnak maguk mellett, ellenőrizzék értékeik meglétét! Amennyiben mégis bűncselekmény áldozatává válnak, azonnal értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es telefonszámokon!

Címkék: rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ