Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Június 25. 14:30, csütörtök | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

FIATALOK SZÉPÍTIK SALGÓTARJÁNT

FIATALOK SZÉPÍTIK SALGÓTARJÁNT

Fiatalok szépítik Salgótarjánt. A „Környezetünk a jövőnk!" elnevezésű, salgótarjáni programsorozat a zagyvapálfalvai városrészen kezdődött.

Fiatalok szépítik Salgótarjánt. A „Környezetünk a jövőnk!" elnevezésű, salgótarjáni programsorozat a zagyvapálfalvai városrészen kezdődött. A közösségszépítő akciókat az önkormányzat szervezi és az első ilyen eseményen a koordinátor Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. partnere a Zagyvapálfalvai Ifjak Egyesülete volt. Az önkéntes fiatalok a városrész három játszóterén dolgoztak szerdán. Az egyesület tagjai a Gorkij-lakótelepen, a Déryné és a Sugár úton kapcsolódtak be a tisztítási, gyomtalanítási és szemétgyűjtési munkálatokba. A „Környezetünk a jövőnk!" sorozat ősszel folytatódik. A város honlapján olvasható felhívás szerint a középiskolásoknak azért is ajánlott csatlakozniuk az akcióhoz, mert 2016. január 1-je után az érettségi vizsgára bocsátás feltételei között szerepel 50 óra közösségi szolgálat teljesítése is. A salgótarjáni környezetszépítő akció a közösségi szolgálat része lesz, arról az oktatási intézményekkel történő megállapodásokat követően a Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. ad majd igazolást a résztvevő diákoknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.