Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. November 04. 15:50, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Fenyegetőztek, ordítoztak, rongáltak

Fenyegetőztek, ordítoztak, rongáltak

Szombat a \"garázdák napja\" volt: három helyszínre kellett kivonulni a rendőröknek.

2012. november 3-án 11 óra 20 perckor egy ipolytarnóci férfi kért segítséget a Salgótarjáni Rendőrkapitányság ügyeletétől telefonon. A bejelentőt és édesanyját, valamint családját egy általa ismert személy Ipolytarnóc belterületén az utcán hangosan kiabálva többször megfenyegette, szidalmazta. A rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek és elfogták a garázdaság elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves helybeli férfit.

A megyei kórházból segélyhívón érkezett bejelentés a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra 2012. november 3-án 21 óra 40 perckor, hogy az egyik osztályon egy személy garázda módon viselkedik. A perceken belül helyszínre érkező rendőrök egy 45 éves mátraverebélyi férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra, mivel a beszerzett adatok alapján a személy az egészségügyi intézményben ordibált, majd onnan kimenve a lengőajtón olyan erősen lendített, hogy a falnak ütközve egy csempe leesett és összetört. A férfi ellen garázdaság elkövetése miatt indított büntetőeljárást a hatóság.

A Salgótarján Rendőrkapitányságra egy állampolgár tett bejelentés 2012. november 3-án éjfélkor, hogy Salgótarjánban ismeretlen személy a telefonfülkét megrongálta. A rendőrök a helyszínre vonultak, melynek közelében az utcán két
fiatalembert igazoltattak. Megállapítást nyert, hogy a 18 éves salgótarjáni férfi és barátja szórakozni voltak a közeli italboltban. Innen gyalog indultak haza, melynek során a 18 éves fiú -barátja rosszallása és visszatartó szándéka ellenére - minden indok nélkül kirúgta az útba eső nyilvános telefonfülke két oldalsó üvegét, majd .továbbhaladva az egyik volt üzemi területet szegélyező, járda melletti üvegkerítés egyik elemét. A cselekményével a telefontársaságnak és az üzem tulajdonosának összesen 110.000 Ft kárt okozott.
A fiút a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Címkék: garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.