Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 04. 15:50, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Fenyegetőztek, ordítoztak, rongáltak

Fenyegetőztek, ordítoztak, rongáltak

Szombat a \"garázdák napja\" volt: három helyszínre kellett kivonulni a rendőröknek.

2012. november 3-án 11 óra 20 perckor egy ipolytarnóci férfi kért segítséget a Salgótarjáni Rendőrkapitányság ügyeletétől telefonon. A bejelentőt és édesanyját, valamint családját egy általa ismert személy Ipolytarnóc belterületén az utcán hangosan kiabálva többször megfenyegette, szidalmazta. A rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek és elfogták a garázdaság elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves helybeli férfit.

A megyei kórházból segélyhívón érkezett bejelentés a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra 2012. november 3-án 21 óra 40 perckor, hogy az egyik osztályon egy személy garázda módon viselkedik. A perceken belül helyszínre érkező rendőrök egy 45 éves mátraverebélyi férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra, mivel a beszerzett adatok alapján a személy az egészségügyi intézményben ordibált, majd onnan kimenve a lengőajtón olyan erősen lendített, hogy a falnak ütközve egy csempe leesett és összetört. A férfi ellen garázdaság elkövetése miatt indított büntetőeljárást a hatóság.

A Salgótarján Rendőrkapitányságra egy állampolgár tett bejelentés 2012. november 3-án éjfélkor, hogy Salgótarjánban ismeretlen személy a telefonfülkét megrongálta. A rendőrök a helyszínre vonultak, melynek közelében az utcán két
fiatalembert igazoltattak. Megállapítást nyert, hogy a 18 éves salgótarjáni férfi és barátja szórakozni voltak a közeli italboltban. Innen gyalog indultak haza, melynek során a 18 éves fiú -barátja rosszallása és visszatartó szándéka ellenére - minden indok nélkül kirúgta az útba eső nyilvános telefonfülke két oldalsó üvegét, majd .továbbhaladva az egyik volt üzemi területet szegélyező, járda melletti üvegkerítés egyik elemét. A cselekményével a telefontársaságnak és az üzem tulajdonosának összesen 110.000 Ft kárt okozott.
A fiút a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Címkék: garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő