Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. December 12. 07:45, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Fémtolvajok rendőrkézen

Fémtolvajok rendőrkézen

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra 2012. december 10-én érkezett az állampolgári bejelentés, hogy Zagyvapálfalva városrészben az egyik áruház mögötti területen több személy gyanúsan viselkedik.

A járőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol hat személyt találtak, akik a náluk lévő kézikocsira felpakolt vas darabok beszerzéséről számlát, vagy egyéb okiratot bemutatni nem tudtak, azok származásával kapcsolatosan magyarázatot nem tudtak adni.
A rendőrök adatgyűjtés végeztek, melynek során megállapították, hogy a helyszínről előállított 16 éves fiú, a bejelentést megelőzően az áruház mögötti területen, az egyik lakóház telkére a kerítésen át bemászott. A területről vasállványokat, és különböző vas eszközöket - csövet, gömbvasat, síndarabot - adogatott ki társainak, akik azt
elszállították.
A fiú még ugyanezen a napon egy másik ingatlan nádfonatú kerítését is megbontotta, mely udvarból szintén vasanyagokat adogatott ki egyik – 21 éves férfi – társának. Ezt a fémet, azonban egy közeli helyen elrejtették azért, hogy majd azt később onnan elszállítsák. A lopással sértetteknek a személyek mintegy 50.000 Ft kárt okoztak. A rendőrkapitányságra előállított 16 éves ózdi – fiatalkorú - fiút és társát, egy 21 éves miskolci férfit lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Jelenleg a büntetőeljárás folyamatban van, melynek feladata a helyszínen lévő személyek szerepének tisztázása. A hatóság tagjai a fém tárgyak eltulajdonítására használt kézikocsit és az eltulajdonított fém tárgyak egy részét lefoglalta.

Címkék: fémtolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.