Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Május 20. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Fémtolvajok a bíróság előtt

Fémtolvajok a bíróság előtt

A rétsági nyomozók befejezték az eljárást a diósjenői férfi és fiatal társa ellen.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Sz. János 29 éves diósjenői lakos és egy 17 éves diósjenői fiú ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. augusztus 21. és 2013. augusztus 23. közötti időben egy diósjenői körbe kerített ingatlan udvarára a tulajdonos engedélye és tudta nélkül több alkalommal bementek. Sz. János és társa a melléképületből összesen mintegy száz kilogramm bronz rudat és réz csövet tulajdonított el, melyeket egy felvásárlónak értékesítettek. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket pár napon belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A 29 éves férfi és társa ellen folytatott nyomozást a hatóság a napokban lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldte.

Vissza a kezdőlapra
Hírek
Képeslapküldés

Címkék: bronz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.