Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Január 26. 11:49, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Fémekre specializálódtak a betörők

Fémekre specializálódtak a betörők

Pásztói rendőrök figyeltek fel arra, hogy a városban két, jelenleg lakatlan családi házba ismeretlen személyek betörtek.

2012. január 25-én a Pásztói Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály járőrei azt észlelték, hogy Pásztó belterületén két, jelenleg lakatlan családi házba ismeretlen személyek betörtek. Az egyik épülethez tartozó kerítés vaskapuját az elkövetők leemelték és eltulajdonították, az azzal szomszédos ház bejárati ajtaját megrongálták és befeszítették. Ebből az ingatlanból 5 db alumínium radiátort, valamint csaptelepeket tulajdonítottak el. A lopással sértetteknek mintegy 200.000 Ft kárt okoztak.
A járőrök bejelentését követően a Salgótarjáni Rendőrkapitányság ille,tékességi területén a rendőrök rövid időn belül igazoltattak egy személygépkocsit és a benne ülő személyeket. A gépkocsihoz csatolt utánfutón különféle fém tárgyak és radiátorok „pihentek+.
A gépjármű vezetője és utasai a tárgyak származásával kapcsolatosan nem tudtak elszámolni, ezért a négy személyt a rendőrkapitányságra előállították. A beszerzett adatok alapján megállapítutták, hogy az utánfutón lévő tárgyak a két pásztói ingatlanból eltulajdonított értékek, melyeket a rendőrök lefoglaltak.
A Pásztói Rendőrkapitányságra előállított négy – 23, 27, 25 és 35 éves – férfit lopás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és őrizetbe vételükre is intézkedtek, illetve kezdeményezték továbbá előzetes letartóztatásukra az illetékes ügyészségen.

Címkék: betörés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.