Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Január 26. 11:49, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Fémekre specializálódtak a betörők

Fémekre specializálódtak a betörők

Pásztói rendőrök figyeltek fel arra, hogy a városban két, jelenleg lakatlan családi házba ismeretlen személyek betörtek.

2012. január 25-én a Pásztói Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály járőrei azt észlelték, hogy Pásztó belterületén két, jelenleg lakatlan családi házba ismeretlen személyek betörtek. Az egyik épülethez tartozó kerítés vaskapuját az elkövetők leemelték és eltulajdonították, az azzal szomszédos ház bejárati ajtaját megrongálták és befeszítették. Ebből az ingatlanból 5 db alumínium radiátort, valamint csaptelepeket tulajdonítottak el. A lopással sértetteknek mintegy 200.000 Ft kárt okoztak.
A járőrök bejelentését követően a Salgótarjáni Rendőrkapitányság ille,tékességi területén a rendőrök rövid időn belül igazoltattak egy személygépkocsit és a benne ülő személyeket. A gépkocsihoz csatolt utánfutón különféle fém tárgyak és radiátorok „pihentek+.
A gépjármű vezetője és utasai a tárgyak származásával kapcsolatosan nem tudtak elszámolni, ezért a négy személyt a rendőrkapitányságra előállították. A beszerzett adatok alapján megállapítutták, hogy az utánfutón lévő tárgyak a két pásztói ingatlanból eltulajdonított értékek, melyeket a rendőrök lefoglaltak.
A Pásztói Rendőrkapitányságra előállított négy – 23, 27, 25 és 35 éves – férfit lopás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és őrizetbe vételükre is intézkedtek, illetve kezdeményezték továbbá előzetes letartóztatásukra az illetékes ügyészségen.

Címkék: betörés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.