Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2021. Június 29. 19:05, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Féltékenységből ütött

Féltékenységből ütött

A győri nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves vámosszabadi férfit.

A rendőrségre bejelentés érkezett, hogy Vámosszabadiban, egy munkásszállóvá kialakított családi házban június 28-án 23 óra 30 perckor verekedés történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentőt, egy 30 éves szeghalmi nőt az élettársa több alkalommal arcon ütötte, amelynek következtében az asszony megsérült. A rendőrök a verekedőt elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították – közölte a rendőrség.

A nyomozók a 28 éves férfit súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. R. Ottó a kihallgatásakor a rendőröknek elmondta, hogy párja és közte a nap folyamán féltékenységi vita alakult ki. A veszekedés során a nőt egy esetben bal, kétszer pedig jobb tenyérrel ütötte meg, azonban tettét már nagyon megbánta.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 25. 14:02, szombat | Kék hírek

Több milliós kárt okoztak külföldi tolvajok Békéscsabán - VIDEÓ

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán.

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.