Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. November 07. 11:38, péntek | Bulvár

Felsőbb erők adnak ihletet Laár Andrásnak

Felsőbb erők adnak ihletet Laár Andrásnak

Újra a képernyőn, de Tompikát nem szívesen viszi magával.

Újra képernyőn láthatja az abszurd humorra kiéhezett közönség Laár Andrást. A humorista-zeneszerző vadonatúj produkcióval jelentkezik A Comedy Central Bemutatja 10. évadában. Mint mondja, mostanában főleg meditáció közben szállja meg az ihlet és ez a tény kezdetben őt is meglepte.

„Már vagy 20 éve foglalkozom meditációval, de eddig talán túlságosan komolyan vettem a dolgot, ezért poénok sem jutottak közben az eszembe” – magyarázta Laár, akinek teljesen kiüresített fejjel villannak be a legjobb ötletek. Ilyenkor visszahozza magát a „hétköznapi” állapotba, lejegyzi a gondolatait, majd folytatja a meditációt. „Olyan ez, mint egy magasabb szellemi dimenzió, mintha maga a humor istene adná az ihletet” – magyarázta Laár András. A L’art pour l’art Társulat alapítója szerint az abszurd humor és a buddhista meditáció jól megférnek egymás mellett, sőt, egyik erősíti a másikat.

Komoly humorforrást jelentenek Laár életében a gyermekei is. A négy fiú közül a legkisebb, a hároméves Buda Illés még nincs alkotókész korban, a rangidős Bencével azonban sokat viccelődik Besenyő Pista bá’ megformálója. „Bencének remek a humora, emellett színészi képességekkel is bír és saját zenekarában játszik. Nagyon jókat nevetünk Ambrussal is, bizonyos szempontból, ő még szorosabb kapcsolatban áll a humorral” – nyilatkozta Laár.

Hogy pontosan mi jutott meditáció közben Laár eszébe, azt A Comedy Central Bemutatja november 9-én startoló 10. évadában immáron bárki láthatja. A Comedy Central saját gyártású stand-up műsorában ezúttal is már jól ismert és feltörekvő humoristák lépnek a kamerák és a közönség elé. Laár egy vadonatúj produkcióval készült, bár a régi karakterek, például Besenyő Pista, a Költő vagy Edebede bácsi ezúttal is feltűnnek. Tompika azonban nem lesz, aminek az a prózai oka, hogy Laár már nem szereti őt megformálni. „Bár a közönség kedveli, nem túl kellemes őt alakítani” – árulta el Laár, hogy miért tett le Tompikáról.

A Comedy Central Bemutatja, 10. évad, november 9-én 21 órától a Comedy Central műsorán.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.