Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2014. November 13. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Februárban lesz polgármester-választás Alsótoldon

Februárban lesz polgármester-választás Alsótoldon

Február 8-án tartanak időközi polgármester-választást a Nógrád megyei Alsótoldon, ahol szavazategyenlőség miatt kellett kiírni az új voksolást - közölte a jegyző az MTI-vel.

Molnárné Kontra Bernadett elmondta: a helyi választási bizottság (hvb) kedden döntött az időpontról, az időközi választást pedig azért kell megtartani, mert az október 12-ei önkormányzati választáson mindkét - független - polgármesterjelölt, Klátyik András és Sándor Szandra Éva 91 szavazatot kapott.
Alsótoldon 235-en szavazhattak október 12-én, 182-en mentek el, és valamennyi szavazólap érvényes volt.
A jegyző hozzátette: a polgármester megbízatása a következő polgármester megválasztásáig tart, így az időközi választás eredményének kihirdetéséig Klátyik András marad a falu vezetője, aki 1990-től látja el ezt a feladatot.

Címkék: Alsótold

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 16:30, kedd | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 30. 13:00, kedd | Helyi

Játék pisztollyal akart pénzt és cigarettát szerezni!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint februárban Mátraverebélyben egy fegyverutánzattal próbált kirabolni ismerősét.

2024. Július 30. 10:21, kedd | Helyi

Érem helyett büntetőpont.

A sebességmérő készülékek kezelői nem mentek szabadságra Nógrádban sem.

2024. Július 30. 09:00, kedd | Helyi

A hétvége eseményei.

Beomlott egy Szabadság úti lakatlan épület teteje,Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó,Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi,Kigyulladt egy szeméttároló műanyag konténer.