Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Február 13. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Fatolvajok Nógrádmegyerben

Fatolvajok Nógrádmegyerben

A Szécsényi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály járőrei a minap Nógrádmegyer belterületén ellenőrzés alá vontak egy forgalmi rendszám nélküli gépjárművet.

A járműben három férfi tartózkodott, majd az ellenőrzés során előkerült kb. 0,5 m3, közel 12.000 Ft értékű frissen vágott akácfa is. A rendőrök kérdéseire a három férfi a helyszínen elismerte, hogy a fát a községhez közeli erdőrészből engedély nélkül vágták ki és tüzelőnek felaprították. A fát otthonukba akarták szállítani.
A hatóság tagjai a 29 és 37 éves nógrádmegyeri és a 18 éves magyargéci férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vételük mellett, kezdeményezték gyorsított bírósági eljárás lefolytatását. A fa eltulajdonításához használt járművet és fűrészt lefoglalták.
A bíróság a szabálysértés elkövetőit 2három nap elzárással sújtotta.

Címkék: fatolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.