Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2017. Március 18. 00:00, szombat | Bulvár

Fatboy Slim a VOLTon

Fatboy Slim a VOLTon

A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája, Fatboy Slim június 26-án tér vissza a 25. Telekom VOLT Fesztiválra. Norman Cook-nak - vagy ahogyan a legtöbben ismerjük: Fatboy Slimnek

- az elmúlt évtizedek során olyan gigantikus slágereket köszönhettünk, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now. Nem véletlen, hogy a legfontosabb hazai rádiók, így a Petőfi is máig rendszeresen játssza dalait.

“Június 26-án második alkalommal rendezzük meg a Petőfi Zenei Díj gálát a Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján. Erre az eseményre a hazai popsztárok színe-java egyedi műsorral készül. A két és fél órás élő show-t a Petőfi TV és a Petőfilve.huis közvetíti. A program zárásaként lép színpadra Fatboy Slim, akitől ismét egy feledhetetlen, kétórás show-t várhatunk” – mondta el Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál egyik főszervezője.
Fatboy Slim fellépésein a legkülönfélébb stílusok vegyülnek, az őrült buli minden esetben garantált, elég csak visszaemlékezni legutóbbi fellépésére.
Azok számára, akik ötnapos bérletet váltanak a jubileumi VOLT Fesztiválra, a nyitónap ajándék.

Információ és jegyelővétel:www.volt.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.