Városlista
2024. augusztus 13, kedd - Ipoly

Hírek

2024. Augusztus 13. 08:06, kedd | Belföld
Forrás: Lounge Communication

Ezeréves ünnep, 21. századi élmény – megújult a Szent István Nap mobilalkalmazása

Ezeréves ünnep, 21. századi élmény – megújult a Szent István Nap mobilalkalmazása

Megújult mobilapplikáció és honlap segítségével tájékozódhatnak a Szent István Nap látogatói az eseményekről, rendezvényhelyszínekről és a négynapos ünnepségsorozattal kapcsolatos minden tudnivalóról.

Ezáltal gördülékenyebben tervezhetik meg programjaikat, egyszersmind korszerű felhasználói élményben lehet részük.

A Szent István Nap mobilalkalmazás új, felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy a fesztiválozók könnyedén eligazodjanak a gazdag programkínálatban, a fejlett keresési funkciónak és az intuitív menürendszernek köszönhetően pedig villámgyorsan rátalálhatnak az őket leginkább érdeklő eseményekre. Az alkalmazás emellett kapott egy új chatbot funkciót is, amely azonnali válaszokkal és személyre szabott segítségnyújtással áll rendelkezésre, így egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.

Szintén újdonság az útvonaltervező, amelynek segítségével a rendezvénysorozat résztvevői időt megtakarítva, hatékonyan közlekedhetnek a különböző helyszínek között, a személyre szabható lista funkció pedig mostantól bárki számára lehetővé teszi, hogy összeállíthassa saját, egyedi programtervét.

Az alkalmazás fejlesztői a kezdőoldalt is megújították – az itt megjelenő, folyamatosan frissülő hírfolyam naprakész információkkal látja el a felhasználókat az ünnepségsorozat minden mozzanatáról.

A szentistvannap.hu címen elérhető weboldal is jelentős átalakításon esett át. Az új, még áttekinthetőbb programtábla helyszínek szerinti bontásban mutatja be az összes eseményt és rendezvényt. A kiemelt előadók és programok külön szekciója biztosítja, hogy senki ne maradjon le a legnépszerűbb eseményekről, az újragondolt szűrőrendszer pedig lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén megtalálják az érdeklődési körüknek megfelelő elfoglaltságot, legyen szó koncertekről, családi eseményekről vagy kulturális rendezvényekről.

A Szent István Nap hivatalos mobilalkalmazás letölthető a legnagyobb alkalmazásáruházakból. Azoknak, akik tavaly is használták az applikációt, elegendő frissíteniük a korábbi verziót.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 12. 08:02, hétfő | Belföld

Folytatódik a hőség a héten

Folytatódik a hőség a héten, a legmelegebb órákban akár 38-39 Celsius-fok is lehet.

2024. Augusztus 11. 09:45, vasárnap | Belföld

Meteorológia: jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani, a hétvégén markáns hidegfront érkezhet

Jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani Magyarország döntő részén, majd a következő hétvégén markáns hidegfront érkezhet - derül ki a HungaroMet Zrt. szombat délutáni videójából.

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: