Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:01, hétfő | Helyi
Forrás: police

Ez elmúlt napok balesetei

Ez elmúlt napok balesetei

Az elmúlt négy nap alatt öt személyi sérüléssel járó és hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Egy 18 éves férfi személygépkocsival közlekedett 2021. szeptember 10-én 13 óra 50 perc körül Ságújfalu irányából Szalmatercs felé, amikor az előtte haladó és balra kanyarodó autóbusznak ütközött, amelyet követően az úttest melletti árokba lesodródott. A balesetben két személy sérült meg.

Egy 20 éves férfi 21 óra 45 perc körül gépkocsival Kisbágyon irányából Buják felé haladt, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban jobbra lehaladt az útpadkára és egy fának ütközött. A gépjárművet vezető férfi megsérült.

Salgótarján belterületén az egyik kereszteződésnél közlekedett szeptember 11-én 13 óra 50 perc körül egy 63 éves férfi személygépkocsival, amikor a jelzőlámpa piros jelzésénél megálló gépkocsi hátuljának ütközött és azt az előtte álló járműnek lökte. A baleset következtében négyen sérültek meg. A 63 éves férfi alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

Egy 23 éves nő szeptember 12-én 12 óra 40 perc körül az általa vezetett személygépkocsival Karancslapujtő belterületén egy kereszteződésbe behajtott és ott összeütközött egy 20 éves férfi által vezetett személygépkocsival. A férfi alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredményt mutatott. A balesetben hatan sérültek meg.

Salgótarjánban, az Őrhegy úton, ugyanezen a napon 17 óra 35 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi elütött egy körültekintés nélkül, hirtelen az úttestre lépő gyalogost, aki ennek következtében megsérült.

Az elmúlt négy napon további hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek a megye rendőrei.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a szeszes ital és a bódító hatású szer már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést: növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, így megnő a baleseti kockázat.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 13:12, péntek | Helyi

Őrizetben a salgótarjáni díler - videó

Egy 40 éves és egy 27 éves férfit fogtak el a salgótarjáni rendőrök.

2021. Szeptember 24. 10:35, péntek | Helyi

Szolgálatparancsnokok-konferenciája

Nógrád megyében először rendezték meg a rendészeti szakterület képviselőinek tanácskozását.

2021. Szeptember 24. 10:31, péntek | Helyi

Elfogták a kállói drogdílert - videó

A pásztói nyomozók egy 32 éves férfit és a 17 éves társát fogták el.

2021. Szeptember 23. 13:40, csütörtök | Helyi

Éles lőszerek is voltak a gyűjteményben – ítéletet hozott a bíróság

A Balassagyarmati Járási Ügyészség lőszerrel visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal az 52 éves Nógrád megyei férfival szemben,