Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 07. 14:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MOTORSPORT-SZÁNTÓ DÁNIEL

Ez a közös Ayrton Sennában, Michael Schumacherben és Max Verstappenben.

Ez a közös Ayrton Sennában, Michael Schumacherben és Max Verstappenben.

Franz Tost úgy véli, hogy Michael Schumacherben, Ayrton Sennában és Max Verstappenben az a közös, hogy képesek azonnal ráérezni az autóra, továbbá a gyenge pontokat ki tudják javítani a mérnökök segítségével.

Max Verstappen idén már a negyedik világbajnoki címének megszerzését tűzi ki célul maga elé, amire a Red Bull dominanciáját tekintve jó esélye van. A még mindig fiatal hollandról egykori csapatfőnöke árulta el, hogy néhány dologban nagyon hasonlít Michael Schumacherhez.„Ha megnézzük a pilóták vezetési képességeit, valamint azt, hogy hogyan kezelik a sebességet…. Szóval ott van Michael, akinek már az első kör sem okoz gondot egy Forma-1-es autóban. Ugyanez vonatkozott a bátyjára, Ralfra is. És Max Verstappenre is.” Franz Tost arra alapozza ezt a véleményét, hogy mikor Max Verstappen bemutatkozott a Forma-1-ben, Suzukában egyáltalán nem okozott gondot neki alkalmazkodni a Forma-1-es autó jelentette kihívásokhoz.

„Neki sem volt gondja a fékezéssel, a hatalmas 6G ellenére sem” – jelentette ki az egykori csapatfőnök a BILD-nek, majd arra is felhívta a figyelmet, hogy a legjobb versenyzők nemcsak a pályán, hanem azon kívül is képesek hatást gyakorolni a csapatukra. Tost arra is kitért, hogy Michael Schumacher mindig is értett ahhoz, hogy kiválóan beállítsa az autóját, ami szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen versenyképes legyen a száguldó cirkuszban.

„Igen, de Sebastian Vettel, Max Verstappen, Carlos Sainz vagy Pierre Gasly is keményen dolgozik. Michael és társai mindig tudták, hogyan kell javítani, és mi a csapattársuk gyenge pontja.”

„Ez a közös Alain Prostban, Ayrton Sennában, Michael Schumacherben, Sebastian Vettelben és Max Verstappenben” – zárta le a gondolatait az idén már nyugdíjas éveit töltő Franz Tost.

Eközben Günther Steiner arról adott érdekes nyilatkozatot, hogy mi vezetett odáig, hogy elhagyja a Red Bullt a bikások legnagyobb sikerei előtt…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 18:45, szombat | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 20. 18:00, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2024. Július 20. 13:45, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norrisé a legjobb köridő a harmadik szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője végzett az első helyen a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton a Hungaroringen.

2024. Július 20. 10:40, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Olasz sikerrel zárult a Forma-3-asok sprintversenye.

Az orosz származású és olasz színekben versenyző Nikita Bedrin nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délelőtt rendezett első betétfutamát, a Forma-3-asok sprintversenyét a Hungaroringen.