Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Augusztus 12. 13:24, kedd | Bulvár
Forrás: fullank.com

Ez a csöppség az Instagram új szenzációja

Ez a csöppség az Instagram új szenzációja

Saját márka tulajdonosa a három éves sztár.

Hallották már Pixie Rose Curtis nevét? Nem. Nos, nem valamelyik világsztár színész vagy énekesnő az Instagram új szenzációja, hanem ez a kislány, akinek 28 ezer követője és (ami ennél is fontosabb) saját divatmárkája van. A jelenség mögött persze az anyuka áll, ami azért felvet néhány kérdést.

Roxy Jacenko egy ausztrál üzletasszony-celeb-szerző, Pixie Rose Curtis pedig az ő hároméves kislánya. Az elsősorban PR-os anyuka nem tudta meghazudtolni magát és csinált a kislányának egy Instagram profilt (@pixiecurtis), ami elképesztően sikeres lett.

A 28 ezer követő egy dolog, a másik, hogy az anyuka rendkívül ügyesen használja ki a lehetőséget és folyamatosan dokumentálja kislánya életét, ami nyilván tele van csillogással, első osztályú repülőutakkal, vásárlásokkal a Chanel és a Dolce & Gabbana üzleteiben, lazulással a medence partján, és így tovább.

Miközben őszintén szólva elég sok kérdés felmerül bennünk ezek kapcsán (például milyen mértékig teheti ki egy anya a gyermekét a nyilvánosságnak, vajon meddig mehet el, illetve felhasználhat-e arra egy hároméves gyereket a pénzszerzésre…), a család elég szépen keres mindezzel.

Pixie (pontosabban az anyja) ugyanis szívesen reklámoz különböző termékeket, egy poszt 200 dollárba kerül, miközben a kislánynak már saját márkája is van, amit a blogján (mert az is van neki…) is reklámoz.

Roxy Jacenko (egyébként a Sweaty Betty PR-ügynökség tulajdonosa) azt mondja, a bevételeket a kislánya későbbi anyagi boldogulását megalapozandó teszi félre, és mire felnő, addigra saját divatmárkája lesz

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.