Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2015. Január 04. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Évzáró a salgótarjáni ökölvívóknál

Évzáró a salgótarjáni ökölvívóknál

Ünnepi ebéddel zárták az esztendőt a Salgótarjáni Boksz SE (SBSE) versenyzői és támogatói. A legjobbak ajándékcsomaggal, Botos Tibor válogatott edzői kinevezéssel is gyarapodott.

A megjelent tucatnyi versenyzőt és a támogatókat Vida József, az SBSE elnöke, a magyar utánpótlás válogatottak menedzsere, a Madárfészek Akadémia vezetője üdvözölte. Megköszönte, hogy a bunyósok több kiváló, érmes helyezésekkel gazdagították az egyesület évét, és kiemelte, több alkalommal is előfordult, hogy nem a versenyzőkön, hanem a bírókon múlt, hogy nem születtek még fényesebb érmek. Elmondta, hogy a szakma elismeri a nógrádi megyeszékhelyen folyó munkát. A pozitívumok mellett arra is felhívta a figyelmet, hogy pár versenyző komolyabban is vehetné a sportot, mert alázat és szorgalom nélkül bizony kevés a tehetség. Januártól mindenki tiszta lappal indul, így újra lehet bizonyítani, hogy kire lehet számítani a jövőben.
Ezt követően a bajnoki érmesek ajándékcsomagot vehettek át, míg a vezetőség Dániel Zoltán alpolgármesternek, Tatár Csabának, a Salgó Vagyon Kft. ügyvezető igazgatójának, valamint Brunczel Andrásnak, a Korona Pénzváltó Kft. első emberének is megköszönte az egész éves támogatást.
A díjazottak sorát a klub edzője, Botos Tibor zárta, aki Nagy Anett Viktóriától, a Magyar Ökölvívó Szövetség szakmai koordinációs igazgatójától vehette át azt a – dr. Csötönyi Sándor, a szövetség elnöke által aláírt – megbízó levelet, melyben felkérik, hogy legyen a serdülő válogatott keret edzője, és segítse a vezetőedző, egykori profi ökölvívó világbajnokunk, ifjabb Balzsay Károly munkáját.
Miután minden díj és elismerés gazdára talált, Dániel Zoltán kapott szót. Salgótarján sportért felelős alpolgármestere az ökölvívással kapcsolatos személyes élményeit elevenítette fel, és hangsúlyozta, hogy ha továbbra is jönnek az eredmények, az önkormányzat is a klub mögött fog állni.
Az ünnepi ebéd előtt Brunczel András is kiosztotta köszönőlapjait, majd mindenki nekilátott a bőséges menü elfogyasztásához. A társalgások során többek között szóba került még az edzőterem állapota, és a nemzetközi tendenciák változásai is.
A klub két kiválósága is edzőtáborba vonul a napokban, a felnőtt magyar bajnokságról nemrég ezüstéremmel hazatérő Szőrös Márk tíz napra Kubába utazik, míg Oláh Gergő Tatán készül majd.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: botos tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 11:21, szerda | Helyi

Balatoni Katalin: augusztus 1-jén megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba.

Augusztus 1-jén megkezdődik annak a 13 millió tankönyvnek a kiszállítása az iskolákba, amelyek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) üllői raktárában várakoznak jelenleg.

2024. Július 31. 09:00, szerda | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 31. 08:15, szerda | Helyi

Sok-sok napsütés.

Szinte mindenhol zavartalan napsütésben lesz részünk, csapadék sehol sem várható.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.